sunnuntai 30. elokuuta 2015

Mallaspossun yhteistyö Grillikauppa.comin kanssa

Välillä käy niin, että yhteistyön edellytykset on kirjoitettu valmiiksi ennen kuin asiasta on edes ehditty keskustella.

Kun ruokablogisti Qulinaristi (www.habanerokitchen.com) kesäkuun alussa esitteli Grillikauppa.comin Mika Niemen ja meidät keskenämme, oli heti selvää, että yhteistyö tulee käynnistymään jollain aikataululla. Myös yhteistyön muoto oli heti selkeä: he myyvät ja me toimitamme. Ja kumpikin osapuoli markkinoi.

Grillikauppa.com oli toki entuudestaan tuttu laadukkaiden grillien verkkokauppana ja aktiivisen sisältömarkkinointinsa kautta.

Kesäkiireet aiheuttivat pienen viiveen, mutta heinäelokuun vaihteessa keskusteluun pistettiin vauhtia. Siitä kolme viikkoa ja mallaspossu oli myynnissä Grillikauppa.comin sivuilla. Tässä ajassa hoidimme myös maistiaiset, sopimusehdot ja markkinointimateriaalin kuntoon.

Kovin usein yhteistyöviritykset kaatuvat kiireeseen eikä tarvittavia tapaamisia saada järjestettyä. Nyt niitä ei edes yritetty. Edes puhelimessa emme keskustelleet vaan kaikki sovittiin sähköpostitse.

Selkeää ja suoraviivaista. Hienoa yhteistyötä. Ja perustana hyvä suosittelija: kiitos Qulinaristi!kirjoittaja: Mika Kaartinen
kuva: Grillikauppa.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti