maanantai 26. lokakuuta 2015

Roslund ja Mallaspossu aloittavat yhteistyön Helsingissä
Perinteikäs helsinkiläinen Lihakauppa Roslund ja maan ehkä herkullisinta possua kasvattava Kaartilan Mallaspossu aloittavat yhteistyön.

Yhteistyön kautta mallaspossua tulee kuluttajamyyntiin Roslundin lihatiskeihin Hietalahden Kauppahallissa ja Teurastamon Portissa. Tämän lisäksi Roslund toimittaa mallaspossua helsinkiläisille ravintoloille lihatukkunsa kautta.

Mallaspossun myynti Roslundin lihatiskeissä ja tukussa alkaa torstaina 29.10.

Lisätiedot:
Kimi Roslund, Lihakauppa Roslund, kimi@roslund.fi, 0400-707 977
Mika Kaartinen, Kaartilan mallaspossu, info@mallaspossu.fi, 040-830 7914


Lihakauppa Roslund
Lihakauppa Roslund on vuonna 1935 perustettu perheyritys ja tänä päivänä yrityksen palveluksessa toimii jo neljäs sukupolvi. Lihakaupan lisäksi toiminta on laajentunut myös ravintola-alan puolelle. Vuonna 2012 avattiin Teurastamon alueella uuden aallon lihakauppa, Teurastamon Portti, josta saa tutun lihakaupan valikoiman lisäksi herkullista kotiruokalounasta sekä Josper-hiiligrillissä valmistettuja lihaisia herkkuja.


Vuoden 2013 alussa avattiin samalla konseptilla toimiva lihakauppa/ravintola uusittuun Hietalahden halliin.Kaartilan Mallaspossu
Mallaspossut on kasvatettu perinteikkäällä juvalaisella Kaartilan maatilalla, jonka historia sikojen kasvatuksessa ulottuu 1920-luvulle saakka.

Possujen ruokinnan perustan muodostaa Saimaan Juomatehtaan maineikkaiden oluiden valmistuksessa käytetty mäski. Panimo tekee mäskin kotimaisesta viljasta ja oluenpanon jälkeen se kierrätetään Kaartilan tilalle. Mäski maistuu possuille hyvin ja sen käyttö yhdessä kotimaisen vehnän, rypsirouheen, herneen tai härkäpavun kanssa mahdollistaa luopumisen ulkomaisesta soijasta. Myös eläinten alkuperä on jäljitettävissä suomalaisiin porsitussikaloihin.

Rauhallisen kasvatustahdin ja käytetyn ravinnon vuoksi mallaspossun liha on tavallista mehevämpää. Liha on maukasta ja kuten Kaartilan tilalla leikillisesti todetaan, mallaspossu ei tartu pannuun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti