torstai 15. lokakuuta 2015

Turhautuneita some-päivityksiä vai pöytä täynnä viinipulloja?


Julkaisemme tässä yhteistyökumppanimme Sepon Lihatorin Facebook-julkaisun 14.10.2105.

Hienoa tehdä yhteistyötä ammattilaisten kanssa, asiakkaidemme hyväksi!

----------------------------------


Turhautuneita some-päivityksiä vai pöytä täynnä viinipulloja?

Haluan kertoa muutaman sanan Sepon Lihatorin yhteistyöfilosofiasta.

Sunnuntaiaamuna minulle tuli tekstiviesti ”montako possua keskiviikolle? Numerolla 3 tulevalla possulla on musta turkki, tutkailetko onko se parempi laatuista kuin normaali?” 

Viestin lähettäjä oli Kaartilan Mallaspossun tuottaja. 

Tänä aamuna (keskiviikko) avasin jäähdyttämön oven, jossa ilokseni huomasin, että tuottaja oli tuonut lihat jo yöllä. Kaikki ruhon osat lajiteltuna omissa laatikoissaan, näteissä pinoissa. Hyvä ettei lihatiskikin ollut jo valmiiksi tehty. 

Tuottaja ajoi possut maanantaina teurastamoon, tiistaina aamuna teurastus ja nyt ne on minulla lihatiskissä!! Maksamme tästä lystistä saman hinnan tuottajalle kun että se vaihtoehtoisesti tulisi mutkien kautta 4 päivää vanhempana meille. Eli tuottajalle maksetaan hyvä hinta. Kaikki voittaa ja ovat tyytyväisiä!

Kaartilan mallaspossun ja Sepon Lihatorin välinen yhteistyö on mitä parhainta suomalaista yhteistyötä.


Tämä on vain yksi esimerkki. Samaa filosofiaa käytämme kaikkien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Yhteistyössä tärkeimmät ovat juuri se hyvän mielen ja reiluuden meininki, jossa raha on vain yksi osa.


Tästä kaikesta huolimatta Sepon Lihatori on pystynyt pitämään kilpailukykynsä ja mahdollistamaan kaupungin parhaimman ja edullisimman hinta-laatu suhteen vuodesta toiseen!


Mutta tässäpä ei ole mitään uutta, vanhan liiton meininkiä, joka jostain syystä tuntuu olevan aika harvinaista.
Voiko parempaa tilannetta olla kun, että kaikki (tuottaja-kauppias-kuluttaja) voittavat?


Joulusesongin loputtua työpöytäni on aivan pullollaan konvehteja, kortteja, viinipulloja… merkkinä hyvästä yhteistyöstä.

Vaihtoehtoisesti voisimme valita toisenkin tien ja lueskella joulun pyhinä pienyrittäjien kärjistyneitä some-päivityksiä meidän toiminnasta.

Toivoisin että jakaisitte tämän julkaisun, ehkäpä saisimme reilumman tulevaisuuden omille lapsillemme ja ehkä myös meille itsellemme.

Hyvää alkanutta viikkoa! Meillä palvellaan.Sepon Lihatori Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti