Perinteikäs helsinkiläinen
Lihakauppa Roslund ja maan ehkä herkullisinta possua kasvattava Kaartilan Mallaspossu aloittavat yhteistyön.
Yhteistyön kautta mallaspossua
tulee kuluttajamyyntiin Roslundin lihatiskeihin Hietalahden Kauppahallissa ja
Teurastamon Portissa. Tämän lisäksi Roslund toimittaa mallaspossua
helsinkiläisille ravintoloille lihatukkunsa kautta.
Mallaspossun myynti Roslundin
lihatiskeissä ja tukussa alkaa torstaina 29.10.
Lisätiedot:
Kimi Roslund, Lihakauppa Roslund, kimi@roslund.fi, 0400-707 977
Mika Kaartinen, Kaartilan
mallaspossu, info@mallaspossu.fi,
040-830 7914
Lihakauppa Roslund
Lihakauppa
Roslund on vuonna 1935 perustettu perheyritys ja tänä päivänä yrityksen
palveluksessa toimii jo neljäs sukupolvi. Lihakaupan lisäksi toiminta on
laajentunut myös ravintola-alan puolelle. Vuonna 2012 avattiin Teurastamon
alueella uuden aallon lihakauppa, Teurastamon Portti, josta saa tutun
lihakaupan valikoiman lisäksi herkullista kotiruokalounasta sekä
Josper-hiiligrillissä valmistettuja lihaisia herkkuja.
Vuoden 2013 alussa avattiin samalla konseptilla toimiva lihakauppa/ravintola uusittuun Hietalahden halliin.
Kaartilan Mallaspossu
Mallaspossut on kasvatettu perinteikkäällä juvalaisella
Kaartilan maatilalla, jonka historia sikojen kasvatuksessa ulottuu 1920-luvulle
saakka.
Possujen ruokinnan perustan muodostaa Saimaan Juomatehtaan
maineikkaiden oluiden valmistuksessa käytetty mäski. Panimo tekee mäskin
kotimaisesta viljasta ja oluenpanon jälkeen se kierrätetään Kaartilan tilalle.
Mäski maistuu possuille hyvin ja sen käyttö yhdessä kotimaisen vehnän,
rypsirouheen, herneen tai härkäpavun kanssa mahdollistaa luopumisen
ulkomaisesta soijasta. Myös eläinten alkuperä on jäljitettävissä suomalaisiin
porsitussikaloihin.
Rauhallisen kasvatustahdin ja käytetyn ravinnon vuoksi
mallaspossun liha on tavallista mehevämpää. Liha on maukasta ja kuten Kaartilan
tilalla leikillisesti todetaan, mallaspossu ei tartu pannuun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti